1. Haberler
  2. Yaşam
  3. T-Bone Steak Tanımı: Meskende Hoş Pişmiş Et Yemek İsteyenler İçin T-Bone Steak Nasıl Yapılır?

T-Bone Steak Tanımı: Meskende Hoş Pişmiş Et Yemek İsteyenler İçin T-Bone Steak Nasıl Yapılır?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

T-Bone Steak Tarifi

Malzemeler:

  • 1 adet T-bone

  • Zeytinyağı

  • Karabiber

  • Kekik

  • Tuz

  • Aliminyum folyo

T-Bone Steak Hazırlanışı

İlk olarak eti zeytinyağı, tuz, kekik ve karabiber ile marine edin. 1-2 saat kadar dolapta dinlendirin. Akabinde demirdöküm yahut teflon tavada önlü gerili sevdiğiniz pişmişlik derecesine nazaran pişirin. 

Ardından 135 derecelik fırında, üzerini aliminyum folyo ile kapatıp 30 dakika pişirin. Etlerin yanına istediğiniz zerzevatları de ek edip pişirebilirsiniz. 

Afiyet olsun :)

T-Bone Steak Tanımı: Meskende Hoş Pişmiş Et Yemek İsteyenler İçin T-Bone Steak Nasıl Yapılır?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Afyon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin