1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Hamburger Tanımı: Her Gün Olsa Bıkmadan Yenilecek Hamburger Nasıl Yapılır?

Hamburger Tanımı: Her Gün Olsa Bıkmadan Yenilecek Hamburger Nasıl Yapılır?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hamburger Tanımı:

Malzemeler:

  • 1 su bardağı ılık su

  • 1 su bardağı ılık süt

  • 1 su bardağı sıvı yağı

  • 3 yemek kaşığı şeker

  • 2 tatlı kaşığı tuz

  • Maya

  • Un

  • Susam

  • Su

Hamburger Hazırlanışı

İlk olarak, su, süt ve maya bir kaba alınarak karıştırılıp 10 dakika bekletilir. Akabinde tuz, sıvı yağı ve un eklenir. Elde edilen hamurun mayalanması için 45 dakika bekletilir. Sonra istenilen biçim verilir. Üzerine su sürülüp susam serpilir. 200 derece fırında pişirilir. Son olarak elde edilen hamburger ekmeklerinin içi istenilen halde köfte ve materyallerle hazırlanır.

Afiyet olsun :)

Hamburger Tanımı: Her Gün Olsa Bıkmadan Yenilecek Hamburger Nasıl Yapılır?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Afyon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin