1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Kuru Fasulye Tanımı: Sofraların Vazgeçilmez Lezzeti Kuru Fasulye Nasıl Yapılır?

Kuru Fasulye Tanımı: Sofraların Vazgeçilmez Lezzeti Kuru Fasulye Nasıl Yapılır?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuru Fasulye Tarifi

Malzemeler;

  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ

  • 1 adet soğan

  • Yarım kg fasulye

  • 1 yemek kaşığı salça

  • 3 su bardağı su

  • 1 çay kaşığı tuz

  • Tuz

  • Karabiber

  • Toz kırmızı biber

Kuru Fasulyenin Hazırlanışı

Bir tencerenin içerisine sıvı yağı ve soğanı ekleyip kavurun. Soğanlar kavrulduktan sonra salçayı ve daha sonra da 1 gece evvelden ıslattığınız fasulyeyi ek edin, karıştırın. Üzerine suyu ve kalan materyalleri ek edin. Kapağını kapatıp fasulyeler yumuşayana kadar pişirin.

Kuru Fasulye Tanımı: Sofraların Vazgeçilmez Lezzeti Kuru Fasulye Nasıl Yapılır?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Afyon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin