1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Patatesli Kek Tanımı: Tavada Kızartarak Şipşak Hazırlanan Nefis Patatesli Kek Nasıl Yapılır?

Patatesli Kek Tanımı: Tavada Kızartarak Şipşak Hazırlanan Nefis Patatesli Kek Nasıl Yapılır?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Patatesli Kek Tarifi

Malzemeler;
Kek için:

  • 3 su bardağı patates püresi

  • 1 çay bardağı un

  • 1/4 çay kaşığı tuz

  • 2 yemek kaşığı tereyağı

  • 1 çırpılmış yumurta

Kızartmak için:

  • 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ

Patatesli Kekin Hazırlanışı

Büyük bir kapta tüm kek gereçlerini yoğurun. Unlu yüzeyde hamuru kalın formda açın. Geniş bir bardak yardımıyla yuvarlaklar kesin. Yağ ekleyip ısıttığınız tavada her iki yüzeyini kızartın.

Patatesli Kek Tanımı: Tavada Kızartarak Şipşak Hazırlanan Nefis Patatesli Kek Nasıl Yapılır?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Afyon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin