1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Günlük Sporunu Salondan Mutfağa Yürüyerek Tamamladıysan: Ton Balıklı Volovan

Günlük Sporunu Salondan Mutfağa Yürüyerek Tamamladıysan: Ton Balıklı Volovan

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu ortalar hareketliliğin gün içinde mutfağa gidip gelmekten ibaretse buna değecek bir tanım hazırlamaya ne dersin? Her gidişinde midende lezzet dolu olağanüstü bir ganimetle döneceksin!

Ton Balıklı Volovan Tarifi

Malzemeler

SuperFresh Milföy Hamuru 500gr – 1 paket

SuperFresh Bütün Dilim Ton Balık 3×80 – 2 dilim

Taze krema – 1 çay bardağı

Tereyağı – 2 yemek kaşığı

Beşamel Sos İçin; Margarin – 1 yemek kaşığı

Beşamel Sos İçin; Un – 2 yemek kaşığı

Beşamel Sos İçin; Süt – 1 su bardağı

Yapılışı

Beşamel Sos için; bir tencerede margarine un ek edin ve un kavruluncaya kadar kavurun. Bu karışıma azar azar sütü ek edin ve karışım pişene kadar süratli hızlı karıştırın. Volovan harcı için; beşamel sosuna taze krema ve tereyağı ek edin. Ton Balığı, tuz ve karabiberi de ekleyin. Volovan Hamuru için; Oda sıcaklığında çözünmüş milföylerden bir su bardağı yardımı ile yuvarlaklar çıkarın. Yuvarlakların 6’sının üzerine çay bardağı koyup ortası delik yuvarlaklar elde edin. Her bir bütün yuvarlağın üzerine 2 adet ortası delik yuvarlağı yerleştirin. Üç kat haline gelen volovanı tepsiye dizin ve evvelce ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Fırından aldığınız volovanların içine hazırladığınız harcı koyup üzerine en küçük volovan kapağını yerleştirip sıcak olarak servis edin.

Diğer tarifler için tıklayınız.

Günlük Sporunu Salondan Mutfağa Yürüyerek Tamamladıysan: Ton Balıklı Volovan
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Afyon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin