1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Kadayıflı Karides Tanımı: Farklı Lezzetler Denemek İsteyenlere Kadayıflı Karides Nasıl Yapılır?

Kadayıflı Karides Tanımı: Farklı Lezzetler Denemek İsteyenlere Kadayıflı Karides Nasıl Yapılır?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadayıflı Karides Tarifi

Malzemeler:

  • Yarım kilo karides

  • 300 gram tel kadayıf

  • Yarım çay bardağı zeytinyağı

  • Kırmızı biber

  • Tuz

  • Sıvı yağ (kızartmak için)

Kadayıflı Karides Hazırlanışı

İlk olarak, kadayıfların üzerine zeytinyağını, tuz ve toz kırmızı biberi döküp karıştırın. sonrasında kadayıfları ince bir katman haline getirip karidesleri sarmaya başlayın. Tüm karideslere bu süreci uygulayın. Akabinde kızdırılan sıvı yağına karidesleri atıp kızartın. 

Afiyet olsun :)

Kadayıflı Karides Tanımı: Farklı Lezzetler Denemek İsteyenlere Kadayıflı Karides Nasıl Yapılır?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Afyon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin