1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Kağıt Kebabı Tanımı: Türk Mutfağının Klasik Lezzetlerinden Nefis Kağıt Kebabı Nasıl Yapılır?

Kağıt Kebabı Tanımı: Türk Mutfağının Klasik Lezzetlerinden Nefis Kağıt Kebabı Nasıl Yapılır?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kağıt Kebabı Tarifi

Malzemeler;

  • Yarım kg kuşbaşı dana eti

  • 2 adet patates

  • 3 adet havuç

  • 1 su bardağı bezelye

  • 10-15 adet arpacık soğan

  • 2 adet domates

  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı

  • 1 yemek kaşığı salça

  • 1 su bardağı su

  • Tuz

  • Karabiber

  • Kekik

  • Maydanoz

Kağıt Kebabının Hazırlanıışı

Bir tencereye yağı ekleyin. Akabinde ısınan yağa soğanı ve etleri ek ederek soteleyin. Üzerine salçayı ve suyu ek ederek etler yumuşayana kadar pişirin. Havuç, patates ve domatesi küp küp doğrayarak tencereye ekleyin. 5 dakika daha pişirin. Yağlı kağıdı 4 modüle bölün. Ortasına yemekten ekleyin ve yanlarını katlayın ve tepsiye yerleştirin. 180 derecede yaklaşık 30 dakika pişirin. Maydanoz ile süsleyin.

Kağıt Kebabı Tanımı: Türk Mutfağının Klasik Lezzetlerinden Nefis Kağıt Kebabı Nasıl Yapılır?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Afyon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin