1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Kış Aylarının Vazgeçilmez Tatlısı Çikolatalı Kestaneli Helva Nasıl Yapılır?

Kış Aylarının Vazgeçilmez Tatlısı Çikolatalı Kestaneli Helva Nasıl Yapılır?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

100 gr sütlü çikolata

150 gr tahin helvası 

100 gr kestane 

1 TK limon suyu 

Fırını 200 dereceye ayarlayın. Çikolata ve kestaneleri kabaca parçalayın. Dilerseniz bitter çikolata da kullanabilirsiniz. Ya da helva için diğer çeşitler de deneyebilirsiniz. Helvayı elinizle ufalayarak güvece alın üzerine çikolata ve kestaneleri ekleyip karıştırın. Sonrasında 8 dk pişirin. Fırından sonra üzerine limon suyunu ek edip servis edin. Bu tanımda kıymetli olan nokta helva sıcakken limon suyunu eklememiz.

Kış Aylarının Vazgeçilmez Tatlısı Çikolatalı Kestaneli Helva Nasıl Yapılır?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Afyon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin