Sıklıkla tercih ettiğimiz, sofraların vazgeçilmezi, nefis kuru fasulye tanımı ile sizlerleyiz! İşte herkesin bayılarak yediği kuru fasulye tanımı…
Kuru Fasulye Tarifi
Malzemeler;
-
4 yemek kaşığı sıvı yağ
-
1 adet soğan
-
Yarım kg fasulye
-
1 yemek kaşığı salça
-
3 su bardağı su
-
1 çay kaşığı tuz
-
Tuz
-
Karabiber
-
Toz kırmızı biber
Kuru Fasulyenin Hazırlanışı
Bir tencerenin içerisine sıvı yağı ve soğanı ekleyip kavurun. Soğanlar kavrulduktan sonra salçayı ve daha sonra da 1 gece evvelden ıslattığınız fasulyeyi ek edin, karıştırın. Üzerine suyu ve kalan materyalleri ek edin. Kapağını kapatıp fasulyeler yumuşayana kadar pişirin.