1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Muzlu Pankek Tanımı: Kahvaltı Sofralarına Lezzet Katacak Nefis Muzlu Pankek Nasıl Yapılır?

Muzlu Pankek Tanımı: Kahvaltı Sofralarına Lezzet Katacak Nefis Muzlu Pankek Nasıl Yapılır?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muzlu Pankek Tarifi

Malzemeler;

  • 1,5 su bardağı un

  • 2 yemek kaşığı şeker

  • 1 paket kabartma tozu

  • 1/2 çay kaşığı tuz

  • 1 olgunlaşmış muz

  • 2 büyük yumurta

  • 1 su bardağı süt

  • 1 paket vanilya

  • 3 yemek kaşığı tereyağı

Muzlu Pankekin Hazırlanışı

Muzu çatal yardımıyla ezerek püre haline getirin. Daha sonra tüm gereçleri yeterlice çırpın. Tavaya 1 yemek kaşığı yağ koyun. Düzgünce ısındıktan sonra kepçe yardımıyla hazırladığınız hamurdan tavaya aktarın. Hamur kabarıp, göz göz olduğunda başka yüzünü çevirin ve pişirin.

Muzlu Pankek Tanımı: Kahvaltı Sofralarına Lezzet Katacak Nefis Muzlu Pankek Nasıl Yapılır?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Afyon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin