1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Şehriyeli Tavuk Çorbası Tanımı: Şifa Kaynağı Lezzetli mi Lezzetli Şehriyeli Tavuk Çorbası Nasıl Yapılır?

Şehriyeli Tavuk Çorbası Tanımı: Şifa Kaynağı Lezzetli mi Lezzetli Şehriyeli Tavuk Çorbası Nasıl Yapılır?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehriyeli Tavuk Çorbası Tarifi

Malzemeler;

  • 1 çay bardağı tel şehriye

  • 1 litre tavuk suyu

  • 1 yemek kaşığı tereyağı

  • 1 yemek kaşığı salça

  • Tuz

  • Karabiber

Tavuk suyu için:

  • 1 kesim tavuk budu ve 1 modül tavuk göğsünü tencerede su ekleyerek yaklaşık 35-40 dakika haşlayın.

Şehriyeli Tavuk Çorbasının Hazırlanışı

Bir tencereye yağı ve salçayı alarak kavurun. Tavuk suyunu ekleyin ve kaynatın. Kaynayan suya şehriye, tuz, karabiber ve haşlanmış tavuk modüllerini ekleyin. Yaklaşık 15-20 dakika kısık ateşte kaynadıktan sonra ocaktan alın.

Şehriyeli Tavuk Çorbası Tanımı: Şifa Kaynağı Lezzetli mi Lezzetli Şehriyeli Tavuk Çorbası Nasıl Yapılır?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Afyon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin