1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Zencefilli Tarçınlı Bisküvi Tanımı: Bu İkilinin Ahengini Çok Seveceksiniz! Zencefilli Tarçınlı Bisküvi Nasıl Yapılır?

Zencefilli Tarçınlı Bisküvi Tanımı: Bu İkilinin Ahengini Çok Seveceksiniz! Zencefilli Tarçınlı Bisküvi Nasıl Yapılır?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zencefilli Tarçınlı Bisküvi Tarifi

Malzemeler;

  • 2 yumurta

  • 2 tatlı kaşığı toz tarçın

  • 1 tatlı kaşığı toz zencefil

  • 1 paket vanilya

  • 1 paket kabartma tozu

  • 1 çay bardağı sıvı yağ

  • 50 gram tereyağı yahut margarin (oda sıcaklığında)

  • 4 kahve fincanı pudra şekeri

  • Aldığı kadar un

Zencefilli Tarçınlı Bisküvinin Hazırlanışı

Un hariç tüm materyalleri karıştırın. Yavaş yavaş un ekleyerek ele yapışmayan bir hamur elde edin. Merdane yardımıyla kalınlığı yaklaşık 1 cm olacak biçimde açın. Hal verip yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin. 160 derecede 15-20 dakika kadar pişirin.

Zencefilli Tarçınlı Bisküvi Tanımı: Bu İkilinin Ahengini Çok Seveceksiniz! Zencefilli Tarçınlı Bisküvi Nasıl Yapılır?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Afyon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin